Onze Aanbiedingen

Wat we kunnen doen voor u?

PUZZEL OP MAAT

DE PUZZELMAKER ONTWERPT EEN UNIEKE PUZZEL VOOR U


Een puzzel kan ontworpen worden voor iedere gelegenheid, budget en doelgroep.


EEN PUZZEL ALS COMMUNICATIEMIDDEL


Uiteraard hoort in elke krant en in ieder tijdschrift een leuke puzzel die past bij het lezerspubliek.

Een puzzel kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld in een personeelsblad, een reclamefolder, een nieuwsbrief, flyers, social media, kerstkaarten, of een personeelsuitje. Op deze manier wordt informatie op een leuke manier overgebracht. Uiteraard kan dat betreft de boodschap, toon of invalshoek in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf .

Specifieke woorden kunnen opgenomen worden die aansluiten bij uw branche. Er kan een oplossing uitkomen die bij uw bedrijf past of er kan een prijsvraag of kortingsactie aan verbonden worden.

Het oplossen van een puzzel duurt een tijdje. Een puzzel valt op, en is leuk om te doen. Dus op deze wijze is men op een positieve manier met uw bedrijf bezig. Doeltreffende reclame!


PRIJZEN


Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en de omstandigheden per puzzel(soort) erg kunnen verschillen, variëren de prijzen. Neem vooral even contact met ons op om uw wensen te bespreken. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend.

SOFTWARE OP MAAT


Voldoet een standaard softwarepakket niet aan uw eisen? Laat dan voor de lange termijn een softwareoplossing voor uw organisatie ontwikkelen. Geheel op maat en aansluitend op uw wensen.

Maatwerk applicatie ontwerp, of maatwerk software ontwikkeling is het proces van het maken en ontwerpen van een applicatie voor uw bedrijf. Dit kan van alles zijn, van een eenvoudige database tot complexe e-commerce functionaliteiten, waarbij mobiele apps inbegrepen zijn!

Het voornaamste voordeel van maatwerk software is dat alles precies naar uw wens is. Maar bent u ook bekend met het feit dat het maken van een softwareoplossing op maat niet helemaal van begin af aan hoeft? Veel van onze klanten werken al met een bestaand programma, of hebben interesse in één van onze producten. Zij zien daar het liefst extra functionaliteiten bij of willen een paar aanpassingen.

De meest voorkomende softwareoplossingen die wij bouwen zijn webbased, waarbij wij op verzoek een app kunnen ontwikkelen ter ondersteuning. Het is belangrijk dat de software overal bereikbaar is, vooral in deze tijd waar flexwerken en thuiswerken steeds populairder wordt. Dat is de reden waarom wij veelal met software in de cloud werken, zodat downloads en installaties overbodig zijn!

CRM ERP OP MAAT

EEN CRM SYSTEEM OP MAAT


De afkorting CRM staat voor Customer Relationship Management. In een CRM-systeem zijn alle klantgegevens opgeslagen en verwerkt. De relatie tussen klant en onderneming wordt hierin georganiseerd en geoptimaliseerd. De contactmomenten met de klant staan centraal en de informatie wordt centraal opgeslagen. Hierdoor hebben alle medewerkers onmiddellijk toegang tot alle beschikbare informatie van een klant. Of het nu gaat om het verwerken van een telefoongesprek, een pop-up bij een verjaardag of een inkomende mail, het zichtbaar maken van een saleskans of het verzenden van een reminder bij een afspraak, de informatie is er meteen. Dit betekent dat een CRM-systeem potentiële en bestaande klantrelaties versterkt, en kansen zichtbaar maakt. Ook creëert het CRM systeem efficiënte zichtbaarheid en biedt het overzicht in leads.


EEN ERP OP MAAT


ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem verwerkt alle processen binnen een organisatie. Dus alle administratieve, financiële en logistieke bedrijfsprocessen komen samen in één managementsysteem. Denk aan relaties, klanten, leads, offertes, facturen, afspraken en planning. Kostenbesparing is het uiteindelijke doel van een ERP-systeem . Doordat een ERP-systeem modulair is opgebouwd, kan het systeem zo ingericht worden dat het volledig aansluit op de behoeften en wensen van het bedrijf. Door de ingevoerde informatie wordt de software gebruikt voor het bepalen van de meest efficiënte manier van werken. Dit draagt bij aan de effectiviteit, snelheid en flexibiliteit van de onderneming.

EMAILMARKETING


Zoekt u de beste e-mail marketing software voor uw bedrijf? In uw zoektocht wordt u hoogstwaarschijnlijk overspoeld met verschillende softwareaanbieders, die ieder verschillende functionaliteiten bieden en met grote onderlinge prijsverschillen. Daarom hebben wij de verschillende softwareaanbieders voor u op een rijtje gezet zodat u zelf kunt bepalen wat voor u de beste keuze is, voor uw bedrijf én voor uw financiën.


Waarom ons software de beste e-mail marketing software voor u is?


Maak gebruik van een uitgebreid en geavanceerd platform, ontwikkeld door Premiumservices , met Nederlandstalige support. Met onze email marketing software bent u verzekerd van de meest recente ontwikkelde functionaliteiten. Het Nederlandstalig support team heeft ook kennis van de Nederlandse markt en wetgeving op dit gebied, en kan u daarbij helpen en adviseren. Met ons weet u dat u voor een betaalbare prijs gebruik kunt maken van de meest geavanceerde functionaliteiten die beschikbaar zijn in de wereld van e-mailmarketing. Zo behoort ons programma tot het selecte groepje e-mailmarketing software dat uitgebreide mogelijkheden tot marketing automation biedt.

INBOUND SERVICES

Inbound telefoonservice & antwoordservice, uw organisatie altijd bereikbaar.


Uw telefoonverkeer doorschakelen naar een professionele telefoonservice? Met onze antwoordservice bent u altijd in Nederland bereikbaar. Zo kan een telefoonservice bijvoorbeeld ook handig zijn voor het opvangen van pieken in uw telefoonverkeer. Wat uw klantcontact wensen ook mogen zijn, u vindt de beste inbound telefoonservice bij ons. Zo makkelijk is het!


De beste telefoonservice vinden?


Op zoek naar een telefoonservice of antwoordservice op basis van uw eigen selectiecriteria? Nog geen idee waar u dan het beste terecht kunt? Premiumservices maakt het u gemakkelijk. U kunt ons bellen tijdens werkdagen op 085-7326707. Wij helpen u graag.

CONSULTING


Wij helpen uw bedrijf een stap vooruit.


Benieuwd hoe je teams efficiënter kunnen werken? Hoe automatisatie je processen kan verbeteren? Met welke optimalisatie je kosten bespaart? We analyseren je processen en definiëren en ontwikkelen de vereisten voor jouw oplossing.


Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw bedrijf de maximale waarde uit onze software-oplossingen haalt. Onze industrie experts en consultants kennen de specifieke uitdagingen in de sector en zorgen ervoor dat u de juiste tools hebt om die uitdagingen om te zetten in kansen. Bij Premiumservices zetten we graag complexe problemen om in innovatieve oplossingen en helpen we bedrijven hun ware potentieel te realiseren.


Wij kijken graag samen met u naar uw huidige marketingplan, een frisse blik kan namelijk veel nieuwe perspectieven bieden. Een marketingplan met een duidelijke strategie is de basis voor al uw marketingactiviteiten. En om daar te komen is goed onderzoek en veel kennis en ervaring nodig. Als we uw en onze kennis en ervaring bundelen, dan komt daar wellicht een beter plan uit waarmee we verder kunnen bouwen aan uw succes. Vervolgens zorgen wij er samen met u ervoor dat uw marketingplan een succes wordt.

FACTURATIEPROGRAMMA


Het efficiënte facturatieprogramma biedt alle benodigdheden voor een ZZP administratie van een kleine ondernemer om een ZZP factuur te maken. Het factuur programma is gebruiksvriendelijk. Er is geen speciale technische of boekhoudkundige kennis voor nodig. Het maken van een factuur gebeurt slechts met een paar handelingen . Met het facturatieprogramma wordt de factuur voorzien van alle verplichte gegevens zoals een doorlopend factuurnummer, een factuurdatum, een betaaltermijn etc.


Een online factuur programma zorgt ervoor dat u overal ter wereld met een online factuurprogramma toegang heeft tot uw administratie. Het Online werken verloopt via een beveiligde verbinding, net zoals bij uw bank. De gegevens worden gebackupt en veilig opgeslagen.


Debiteuren en crediteuren

Voeg uw debiteuren en crediteuren toe, u vindt Verkoop- en inkoopfacturen bij de relaties, snel en overzichtelijk.


Factureren

Kies de klant en maak factuurregels aan. U bent klaar om de factuur per post of per e-mail te versturen. Zo eenvoudig is digitaal factureren!


Is de factuur al betaald?

Houd grip op uw openstaande facturen, Er verschijnt een melding zodra de betaaltermijn verstreken is.


Gekoppeld aan boekhoudsoftware

Alle data zijn direct beschikbaar in de boekhoudsoftware van uw accountant of boekhouder.

Het factuurprogramma zelf 30 dagen uitproberen?

 • Jeroen Klaasbergen
  "De communicatie verloopt heel goed. Een half woord is genoeg. Er wordt goed doorgevraagd, aanpassingen worden meteen doorgevoerd en de banners worden snel opgeleverd. Wij hebben vaak te maken met deadlines en dan is het fijn dat er snel geschakeld kan worden. Ook wordt er goed met ons meegedacht. Het hele proces verloopt prima, wij zijn erg tevreden!"
  Jeroen Klaasbergen
 • Melvin Stekelberg
  "Bedankt voor alle snelle hulp de afgelopen weken. Zonder deze uitstekende service hadden we nu niet overal zo uitgebreid kunnen staan!"
  Melvin Stekelberg
 • Harold Klaas
  "Het is altijd fijn om samen te werken met een partner die meedenkt in oplossingen in plaats van problemen. We hebben in korte tijd een mooi project met goed resultaat afgerond."
  Harold Klaas
daya4d
qqvictory
BIJI18